Skip to content

AIX Rosé is vanaf nu te reserveren bij Intervisser

AIX Rosé wint in treinvaart aan populariteit en is verkrijgbaar bij vele hippe strandtenten en restaurants mede dankzij de grote magnum flessen en natuurlijk ook vanwege de heerlijke smaak van de wijn op een prachtige zomerdag.

Waar komt AIX Rosé wijn vandaan?

Deze heerlijke frisse rosé is afkomstig uit de Provence streek in Frankrijk. Hier wordt de wijn geproduceerd op een 130 jaar oude wijngaard door een Nederlands wijn enthousiast. De heerlijke AIX rosé is gemaakt van de druifsoorten Grenache, Cinsault, Carrignan en Syrah.

Welke smaak heeft AIX Rosé wijn?

AIX is een uitgebalanceerde premium Provence rosé met een typisch hypnotiserende zalmroze kleur. De neus is fris en geurig, delicaat en toch jeugdig met verfijnde tonen van vers rood fruit, perzik en subtiele hints van bloemen. Het biedt rondheid in de mond en een mooie aromatische diepte, voordat het frisheid en wat mineraliteit vindt in zijn lange en precieze afdronk.

Bestel AIX Rosé wijn direct

AIX Rosé 2021 wordt inmiddels langzaam verdeeld en is hierdoor binnenkort ook door ons leverbaar. Wil je alvast zeker zijn van je levering? Bestel nu en krijg als eerste deze overheerlijke zomerwijn geleverd. Voor meer informatie over AIX Rosé of een vrijblijvende offerte kan je contact opnemen met onze adviseurs via info@intervisser.com of bel naar 050 364 0300. Wil je niet wachten? Reserveer dan online via www.intervisser.com.