Skip to content

Content marketeer (parttime/fulltime) - open

Vind jij het tof om in je vrije tijd met je professionele camera de vetste content in de vorm van foto's en video's te creëren en wil jij hier wel je beroep van maken? Word dan onze nieuwe content marketeer en help ons bij het uitrollen van strakke campagnes voor Intervisser en onze merken!

Als onze nieuwe content marketeer ben je verantwoordelijk voor alle visuals om onze producten en diensten zo goed mogelijk te presenteren en online te vermarkten via onze websites, social media pagina's, nieuwsbrieven en display advertenties doormiddel van jouw foto's en jouw strak gemonteerde video's.

Daarnaast zet jij je skills op het gebied van grafische vormgeving in om banners, flyers en folders te ontwerpen die aansluiten bij zowel onze huisstijl als die van onze klanten, zodat wij hen kunnen ondersteunen op het gebied van sales. Ook denk je mee in de uitrol van nieuwe producten en concepten! 

Wij kijken niet altijd naar een papiertje, maar we hebben voor deze functie wel een paar wensen:

  • Je hebt aantoonbare (werk)ervaring in een soortgelijke functie d.m.v. een portfolio.
  • Je bent bekend met programma's Adobe Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign en Premiere Pro.
  • Je bent bekend met programma's als Hootsuite, Mailchimp, Hubspot en/of vergelijkbare partijen.
  • Je bent up-to-date met de laatste trends van o.a. Facebook, Instagram, Youtube, TikTok en Snapchat.

Bij ons kom je terecht in een jong team en een informele werksfeer. Wij houden van lachen en gezelligheid, daarom staat de radio vaak hard aan en drinken we na tijd regelmatig een biertje samen.

Je kan bij ons parttime of fulltime aan de slag en bieden wij jou voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het salaris in conform de CAO en de werktijden zijn flexibel in overleg. De functie betreft is voor 20-32 uur per week. Daarnaast stellen wij jou alle hardware en software ter beschikking die jij nodigt bent om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Herken jij je in de tekst hierboven en lijkt het jou leuk om met ons te komen werken? Stuur dan een gemotiveerde mail met met een beschrijving van jezelf waarom wij jou moeten kiezen naar jeffrey@intervisser.com en wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.