Skip to content

Een opkomende trend van 2022: Cocktails!

Cocktails drinken bij een etentje is de nieuwe upcoming trend. Nu dat alle corona maatregelen zijn verdwenen gaat iedereen er weer op uit. Aangezien alles was gesloten hebben veel mensen zin om weer wat nieuws te proberen. Perfect om cocktails toe te voegen aan de menukaart. 

De drankjes zorgen voor gemak, ze zien er mooi uit en ze zijn een stuk beter voor je lichaam! Gezellig een avondje uit met vrienden wordt nu gevierd met een borrelplankje en wat heerlijke cocktails. 

Bij Intervisser zijn we gespecialiseerd in sterke dranken zoals, Absolute Vodka, Moët, Grey Goose Vodka en nog veel meer. Bestel bij ons gedistilleerde dranken van de lekkerste en populairste merken nu en snel eenvoudig online via de webshop van Intervisser.

Voor in de sportkantine, bedrijfskantines, horeca, en evenementen. In ons assortiment vind je A-merken gedistilleerde dranken tegen groothandelsprijzen met de bekende dranken, Malibu of vodka's van CirocGrey GooseBelverdereEristoffFiremanAbsolut Vokda of Smirnoff. Zo kun je gemakkelijk aan de slag om de mooiste en lekkerste cocktails te serveren!

Heb je interesse in gedistilleerde dranken van verschillende merken of wil je meer weten over de mogelijkheden om deze aan te bieden binnen jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze adviseurs via 050 364 0300 of info@intervisser.com.