Skip to content

Energiedranken van XXL Nutrition nu verkrijgbaar bij Intervisser

Wij breiden ons assortiment uit met de energiedranken van XXL Nutrition! XXL Nutrition is een snelgroeiend bedrijf en marktleider op het gebied van sportvoeding en supplementen en hebben naast producten als eiwitten en pre workouts ook een heerlijke energiedrank in het assortiment, namelijk XXL Nutrition Energize!

XXL Nutrition Energize is een suikervrije energy drink met cafeïne, taurine en vitaminen. Deze energiedrank bevat slechts 3 kcal per 100 ml, ondersteunt het energieniveau en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid. Daarnaast draagt Energize met Vitamine B6 bij aan de concentratie bij geestelijke inspanning en aan het leervermogen. 

Waar een tray Red Bull Energy Drink is voorzien van 24 blikken van 25 cl bevat, bevat een tray XXL Nutrition Energize 24 blikken van 330 cl. Hierdoor heb je meer voor minder, want de prijs van Energize is aanzienlijk voordeliger! Ook profiteer je van de snelgroeiende naamsbekendheid van XXL Nutrition!

Meer voor minder!

Daarnaast bevat een tray vier handige sixpack verpakkingen, waardoor de blikken ook in kleinere aantallen te verkopen zijn. Dit maakt een tray XXL Nutrition Energize een uitstekend upsell product voor o.a. supermarkten, benzinestations, bouwmarkten, tuincentra, sportkantines en fitnesscentra.

Heb je interesse in XXL Nutrition Energize of wil je meer weten over de mogelijkheden om Energize aan te bieden in jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs via 050 364 0300 of info@intervisser.com. Zowel POS materiaal en social media content is aanwezig!