Skip to content

Intervisser brengt eigen cilinders met koolzuur op de markt

The word is out! Intervisser brengt met zijn eigen cilinders met koolzuur op de markt die geschikt zijn voor alledaags gebruik, zoals het drinken van een verfrissend glas bruisend water of heerlijk schuimend bier.

Intervisser Carbon Dioxide is geschikt voor dagelijks gebruik en verkrijgbaar in een handige 425 gram cilinder die in ieder huishouden gebruikt kan worden voor het maken van verfrissend bruisend water met behulp van een Sodastream apparaat of een Quooker kraan. Met behulp van siropen of vers fruit creëer jij voortaan in een handomdraai je eigen frisdranken met behulp van onze koolzuur cilinders.

Ook brengen wij ook grote cilinders met Intervisser Carbon Dioxide op de markt, waaronder een 2 kg en 10 kg variant. Deze cilinders zijn geschikt voor horecabedrijven als café's en restaurants, en evenementen waarbij bier vanuit een fust wordt getapt of voor frisdrank dat geschonken wordt met behulp van postmix machines.

Verkrijgbaar via lokale verkooppunten

De Intervisser Carbon Dioxide cilinders zullen verkrijgbaar zijn via verschillende lokale verkooppunten en bij speciaalzaken. Ben jij een retailer en wil jij ook een verkooppunt worden? Meld je dan aan als reseller en ontvang direct meer informatie over de gunstige verkoopmogelijkheden!

Neem voor meer informatie over onze producten vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers via info@intervisser.com of bel naar 050 364 000. Ook zijn flessen direct te bestellen via onze webshop.