Skip to content

Intervisser is de nieuwe distributeur van FastGas in Nederland

Intervisser voegt met FastGas opnieuw een sterk merk toe aan het assortiment! FastGas is marktleider op het gebied van van disposable gasflessen met o.a. helium en CO2. FastGas is al verkrijgbaar in vele landen binnen Europa en dankzij Intervisser zijn de producten van het merk vanaf nu ook verkrijgbaar voor retailers in Nederland!

Met FastGas Helium voegen wij een nieuw product toe aan ons assortiment dat uitermate geschikt is voor onze bestaande retail klanten als supermarkten en nachtwinkels. Daarnaast biedt het ook kansen voor nieuwe retailers. De FastGas Helium flessen zijn verkrijgbaar in een 2,2 liter variant waaruit plusminus 40 heliumballonnen gemaakt kunnen worden. Ideaal voor de versiering van een verjaardag, babyshower, jubileum feest, bruiloft of themafeesten.

Met de CO2 wegwerpflessen van FastGas hebben wij een aanvulling op ons al bestaande assortiment dat sneller en eenvoudiger verstuurd kan worden naar drankengroothandels, horecabedrijven, en evenementen om te gebruiken voor biertappen en bierfusten, dankzij de handige formaten en stevige verpakkingen.

Tevens zijn de CO2 wegwerpflessen van FastGas ook te gebruiken als voeding voor planten en bestrijding van ongedierte in aquariums. Ook kan het, met de juiste aansluiting, ook dienen als vervanger voor Sodastream apparaten en Quooker kranen. De CO2 flessen zijn verkrijgbaar in 600 gram, 1250 gram en 2000 gram.

Wil je graag meer weten over de producten en de mogelijkheden van FastGas? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers via info@intervisser.com of bel naar 050 364 000.