Skip to content

Intervisser is distributeur van Horecabier.nl

Ben jij op zoek naar een leverancier voor goedkope fusten met de smaak van een A-merk als Heineken, Amstel en Hertog Jan? Als distributeur van Horecabier kunnen wij een heerlijke Pilsener in 20 liter en 50 liter fusten leveren voor bijna de helft van de prijs van A-merk Pilseners!

Horecabier levert al sinds 2005, gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie I pilsener onder de naam Horecabier Goud. Horecabier Goud is een premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5% alcohol. Ook hebben ze diverse speciaalbieren, zoals: weizen, blond, IPA, tripel en witbier.

Intervisser is al een enige tijd distributeur van de bieren van Horecabier. Zo leveren wij bierfusten aan o.a. muziekevenementen, buurtfeesten, sportkantines en horecabedrijven. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om een tap (inclusief koolzuurfles), horeca koelkast, partytent en statafels te huren.

Daarnaast kunnen wij, samen met Horecabier, ondernemers helpen met een eigen biermerk te ontwikkelen. Veel cafe’s en restaurants zijn ‘’wereldberoemd’’ in hun directe omgeving. Dit geeft Horecabier de mogelijkheid om ze te ondersteunen met een eigen biermerk van alle smaken, dus ook van de speciaalbieren. Hoe tof is dat?

Heb je interesse in bierfusten of wil je meer weten over de mogelijkheden om Horecabier aan te bieden in jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs via 050 364 0300 of info@intervisser.com.