Skip to content

Intervisser is distributeur van Segafredo

Ben jij op zoek naar de lekkerste koffie voor in de horeca of op het werk? Zoek dan niet verder, want die hebben wij al voor jou gevonden! Wij zijn officieel distributeur van Segafredo koffie. 

Het merk werd in 1973 opgericht door Massimo Zanetti een van de eigenaren van de grote Italiaanse multinational Zanetti dat over de gehele wereld actief is. In eerste instantie kocht het bedrijf alleen koffie op die in de koffiebranderij in Bologna werd verwerkt.

Sinds de tweede helft van de jaren negentig van de vorige eeuw heeft Segafredo ook zelf een flink aantal koffieplantages verworven in onder andere belangrijke koffieproducerende landen als Brazilië en Costa Rica. Daarnaast is het bedrijf de koffie ook in andere landen gaan verwerken.

Het assortiment van het Italiaanse Segafredo is ideaal voor horeca, bedrijfskantines én sportkantines. Zo heb je keuze uit koffiebonen als 100% Arabica, Espresso, Intermezzo en vele andere smaken. Daarnaast zijn alle smaken ook verkrijgbaar in Dolce Gusto en Nespresso cups.

En ondanks dat Segafredo een Italiaans merk is dat wereldwijd tot de grootste koffiemerken behoort, worden alle bonen vers gebrand in de branderij van Tiktak Segafredo in Groningen. Hierdoor is deze heerlijke koffie ook nog lokaal gebrand en dat is toch leuk om weetje te vertellen aan klanten.

Heb je interesse in de koffie van Segafredo of wil je meer weten over de mogelijkheden om deze koffie aan te bieden binnen jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze adviseurs via 050 364 0300 of info@intervisser.com.