Skip to content

Intervisser lanceert met Intervisser Studio een nieuwe dienst

Sinds dit jaar werken wij, samen met Arno Schaddé, aan het creëren van content voor Intervisser. Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook de content voor onze klanten konden produceren en daarom slaan wij nu de handen ineen en gaan we deze dienst voortaan ook aan andere bedrijven aanbieden onder een nieuwe dienst met een nieuwe naam: Intervisser Studio!

Met Intervisser Studio helpen wij andere bedrijven bij het creëren van visuele content, zoals bedrijfsvideo's, productvideo's, productfoto's én sfeerfoto's. Hiermee proberen wij de klanten te helpen bij de verkoop van producten en/of diensten. 

Wij geven je toegang tot nieuwe content voor alle social media kanalen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van virtual filming voor social platformen als Instagram, Snapchat, LinkedIn, TikTok en Facebook. Samen gaan we aan de slag voor nieuwe content die perfect bij jouw doelgroep past. 

Intervisser Studio werkt op basis van vooraf betaalde uren. Klanten kunnen kiezen voor 10 werkuren, 20 werkuren en 50 werkuren. Niet gebruikte uren blijven vanzelfsprekend staan en kunnen meegenomen worden bij een volgende ronde.

Ben je geïnteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via farida@intervisser.com of bel naar 050 364 0300.