Skip to content

Intervisser lanceert shop-in-shop concept voor retailers

It’s finally here! Intervisser lanceert het nieuwe shop-in-shop concept. Een nieuwe dienst speciaal ontwikkelt voor retailers als budget winkels, tankstations, supermarkten, bouwmarkten en tuincentra’s. Met ons nieuw concept bieden wij de winkeliers de mogelijkheid om onze producten kosteloos in de winkel te plaatsen en achteraf te betalen. 

Het shop-in-shop concept houdt in dat retailers onze FMCG producten, zoals vele soorten verschillende frisdranken, en seizoensgebonden producten en interessante partijhandel als wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en toiletpapier van bekende A-merken kunnen opnemen als extra bijverkoop aan de kassa. 

Bij Intervisser zijn wij iedere dag weer op zoek naar de beste deals in Europa om deze vervolgens op de Nederlandse markt aan te bieden voor een lagere prijs dan je gewend bent. Hierdoor is het voor zowel de winkelier als de klant een leuke meepakker tijdens het winkelen en voor de retailer extra omzet per bestelling. 

Shop-in-shop biedt retailers de kans nieuwe typen klanten te bereiken. Het is een goede aanvulling voor een retailer die nog winkelruimte over heeft die op dit moment niet benut wordt. Daarnaast is een variërend assortiment een stimulans voor de klant om vaker terug te komen! 

Intervisser biedt ook ondersteuning in de vorm van Point of Sale materiaal en product content voor social media en geven wij producttrainingen om bij te dragen aan de verkoop van de producten. Wij leveren de producten direct uit voorraad. Voor 12:00 besteld is de volgende werkdag al geleverd dankzij onze logistieke partner. 

En, het mooiste van alles, je betaald pas achteraf! Heeft dit je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via 050 364 0300 of mail naar info@intervisser.com voor meer informatie over dit concept. Direct klant worden? Meld je dan aan via het contactformulier op onze website.