Skip to content

Intervisser levert flessen water aan sport- en muziekevenementen

Organiseer jij binnenkort  een sport- of muziekevenement en ben je dringend op zoek naar water? Wij hebben weer ruime voorraad mineraalwater die wij direct kunnen uitleveren. Met dit warme weer kun je nooit genoeg hebben aan flesjes water. Om een geslaagd evenement neer te zetten is het tijd om in te slaan!

Wees als organisator goed voorbereid op onverwachts hoge temperaturen tijdens jouw festival, sport- of muziekevenement om alle bezoekers en/of deelnemers te voorzien van voldoende vocht doormiddel van mineraalwater, zoals de goedkope Dalphin mineraalwater 33 cl in fles die Intervisser per tray van 24 stuks kan aanbieden.

Intervisser levert, naast sport- en muziekevenementen, ook bekende retailers als supermarkten, waaronder Jumbo, PLUS en Coop, en benzinestations, waaronder Shell, Esso en BP. Tevens leveren wij onze producten ook aan recreatie als vakantieparken en campings door heel Nederland.

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden om mineraalwater aan te bieden in jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze adviseurs via 050 364 0300 of info@intervisser.com.