Skip to content

Intervisser opent eigen vulstation voor CO2 koolzuurflessen

We hebben weer een nieuwe aanvulling op ons assortiment! Onlangs waren wij al gestart met de verkoop van CO2 koolzuurflessen en konden lege flessen omgeruild voor gevulde flessen. Vanaf 1 november is het ook mogelijk om je eigen koolzuur gasflessen direct bij ons te laten vullen!

CO2, ook wel koolzuurgas, is uitermate geschikt als drijfgas voor het tappen van een biertje of voor het creëren van prik en bubbels in frisdrank, water of andere dranken. Onze CO2 koolzuurflessen 2 kg en 10 kg variant zijn te gebruiken door horecabedrijven, als café's en restaurants, en evenementen waarbij bier vanuit een fust wordt getapt of voor frisdrank dat geschonken wordt met behulp van postmix apparaten.

Daarnaast kan je koolzuurgas gebruiken als koelmiddel gebruiken om airco's of koelinstallaties te koelen, maar ook om je levensmiddelen of de transportkoeling koel te houden. Het is tevens geschikt voor je aquaria als extra zuurstof voor de vissen en planten, maar ook geschikt als bestrijding tegen ongedierte. 

Koolzuurgas voor industriële doeleinden

Er zijn ook vele industriële processen waarbij koolzuur van belang is, zoals het schoonmaken van industriële machines, zuivering van afvalwater en bemestten in de glastuinbouw.

Koolzuurflessen zijn dus voor heel veel doeleinden noodzakelijk. Alleen gelden er ook restricties bij het gebruik van de koolzuurflessen. Het inademen van CO₂ (koolzuurgas) kan hevige gevolgen krijgen als er teveel ingeademd wordt. Bij een lekkage van een gasfles is het zaak zo snel mogelijk het pand te verlaten. 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers via info@intervisser.com of bel naar 050 364 000. Ook zijn flessen direct te bestellen via onze webshop.