Skip to content

Intervisser Studio helpt PTB Transportmiddelen met het vinden van personeel

De arbeidsmarkt is nooit zo krap geweest als nu. Personeel vinden is daardoor moeilijker dan ooit. Hoe zorg je ervoor dat je de aandacht trekt van de perfecte kandidaat? Door te laten zien hoe het er echt aan toe gaat met een beetje Intervisser touch. Dat probleem ervaarde PTB Transportmiddelen ook.

Samen hebben we gekeken met PTB Transportmiddelen naar de platformen waar PTB nog niet optimaal zichtbaar was, maar de kandidaten wel aanwezig zijn. Zoals social media.

Vervolgens hebben we we gekeken naar de openstaande vacatures en wat voor PTB belangrijk is om te laten zien. We hebben goed gekeken naar alle functies en wat nou nodig is van de kandidaat om deze functie te vervullen. We hebben PTB de vraag gesteld wat maakt het nou zo leuk om te werken bij PTB? Aan de hand daarvan hebben we een campagne shoot gehad met het thema ''Kom werken bij PTB Transportmiddelen''.

Zo hebben we een campagne gecreëerd die op verschillende platformen als Instagram, Facebook en LinkedIn kunnen worden geadverteerd. Deze campagne werft de aandacht van doelgroepen waar PTB nog niet optimaal zichtbaar bij was.

PTB Transportmiddelen was zeer te spreken over het resultaat en kunnen nu aan de slag met het werven van nieuw personeel. Met de hulp van virtical filming hebben we video’s gemaakt voor Instagram Reels, LinkedIn en Facebook ook hebben we foto’s gemaakt die een goede sfeerimpressie geven van de werkvloer en de collega’s.

Ben jij ook dringend opzoek naar personeel? En heb je geen idee hoe ze moet bereiken? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met farida@intervisser.com of bel naar 050 364 000.