Skip to content

Jaarbeurs van het Noorden kiest voor Intervisser

Aankomend weekend is het ein-de-lijk weer zo ver! Na twee jaar van afwezigheid kan er weer gefeest worden in de tent van de Jaarbeurs van het Noorden. Nieuw op de kaart dit jaar zijn de populaire Hard Seltzers van STËLZ, dankzij de samenwerking tussen Jaarbeurs van het Noorden en Intervisser.

Voor het eerst dit jaar zullen er ook Hard Seltzers beschikbaar zijn tijdens de Rodermarkt. In zowel de grote feesttent op het Jaarbeursterreinn, het voorplein als in de bekende Dansfabriek zullen de Hard Seltzers van STËLZ. In eerste instantie levert Intervisser de meest populaire varianten, namelijk Raspberry en Lime.

STËLZ is marktleider op het gebied van Hard Seltzers in Nederland. Hard Seltzer is bruisend water en alcohol en ontdaan van alle onnodige toevoegingen, waardoor de subtiele fruitsmaak optimaal tot zijn recht komt. Het resultaat is niet alleen verfrissend, maar ook het meest caloriearm van alle alcoholhoudende dranken. 

STËLZ wil de consument de mogelijkheid geven om te genieten van een drankje, maar zonder onnodige calorieën, koolhydraten, suikers en gluten. Het resultaat is helder, verfrissend en zeer goed doordrinkbaar. De STËLZ hard seltzers zijn daarmee het perfecte alternatief voor zwaardere of zoetere producten zoals wijn, bier of cocktails.

Alle smaken zijn verkrijgbaar voor horecabedrijven, sportkantines en evenementen. Heb je nog geen eigen account bij ons? Vraag dan één van onze accountmanagers om jouw account te activeren. Liever een prijs op maat? Mail vrijblijvend naar info@intervisser.com of bel naar 050 364 0300.