Skip to content

Nu bij Intervisser op voorraad: sterke dranken!

We hebben onze voorraad weer flink aangevuld! Voor zowel retailers als supermarkten, als horeca en evenementen. In ons assortiment vind je A-merken gedistilleerde dranken tegen groothandelsprijzen. Het festival seizoen is van start gegaan wat betekent dat het tijd is om in te slaan! 

Bestel bij ons gedistilleerde dranken van de lekkerste en populairste merken nu snel en eenvoudig online via de webshop van Intervisser. Zo hebben we de voorraad weer aangevuld met alle nummer 1 dranken van Nederland. Wijn, mixdranken en sterke dranken. Intervisser heeft het allemaal!

Bij Intervisser doen we sinds kort ook aan sourcing. Sourcing zijn alle inkoopactiviteiten gericht op de zekerstelling van de aanvoer van de in te kopen producten, met de nadruk op de wat langere termijn. Sourcing omvat inkoopmarktonderzoek en het zoeken naar alternatieve bronnen. Het is in feite het proces waarbij je producten probeert te vinden die je wilt gaan verkopen, en welke jij inkoopt van derde partijen die jij vervolgens op (online) marktplaatsen zal gaan verkopen zoals velen bv.

In plaats van dat je zelf door dit hele proces moet, bieden wij jou product sourcing aan. Jij geeft aan naar welk product je opzoek bent en wij gaan voor je aan de slag. Zo hoef je niet door lange processen en kun je gelijk bij ons terecht met de juiste producten en natuurlijk de juiste prijzen. 

Heb je interesse in gedistilleerde dranken of wil je meer weten over de mogelijkheden van sourcing? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze adviseurs via 050 364 0300 of info@intervisser.com.