Skip to content

SEA marketeer (parttime/fulltime) - open

Weet jij steeds weer een nieuwe manier te vinden om de concurrentie slimmer af te zijn met kleine tweaks in het opstellen van online campagnes en advertenties in de zoekmachines van Google en Bing en misschien ook wel de platformen van Amazon en Bol.com en anderen in Europa?

En ben jij helemaal up-to-date met de advertentie mogelijkheden via Social Media als Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat, TikTok en weten wij veel welke platvormen nog meer? Dan zijn wij met spoed op zoek naar jou!

Als onze nieuwe SEA marketeer help jij ons met het veroveren van Europa en ben je verantwoordelijk voor alle online advertenties van Intervisser én onze merken! Samen met onze content marketeer zorg jij voor strakke online campagnes en advertenties die naadloos aansluiten bij onze huisstijl en producten!

Daarnaast helpen jouw data gedreven inzichten en analyses ons met het verbeteren van onze producten in onze webshops en op Europese platvormen en zijn jouw bevindingen de basis voor de inkoop van nieuwe producten die wij tot aan de diepste uithoeken van Europa kunnen vermarkten.

Wij kijken niet altijd naar een papiertje, maar we hebben voor deze functie wel een paar wensen:

  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent in het bezit van recent behaalde diploma's van Google's online cursussen.
  • Je bent bekend met het opzetten van campagnes voor Facebook, Instagram, Youtube, TikTok en Snapchat.

Bij ons kom je terecht in een jong team en een informele werksfeer. Wij houden van lachen en gezelligheid, daarom staat de radio vaak hard aan en drinken we na tijd regelmatig een biertje samen.

Je kan bij ons parttime of fulltime aan de slag en bieden wij jou voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het salaris is bespreekbaar en de werktijden zijn flexibel in overleg. De functie betreft is voor 20-32 uur per week. Daarnaast stellen wij jou alle hardware en software ter beschikking die jij nodigt bent om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Herken jij je in de tekst hierboven en lijkt het jou leuk om met ons te komen werken? Stuur dan een gemotiveerde mail met met een beschrijving van jezelf waarom wij jou moeten kiezen naar jeffrey@intervisser.com en wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.