Skip to content

(SEO) Copywriter (parttime/fulltime) - open

Ben jij dat creatief met woorden en vind jij het heerlijk om te schrijven en ben jij bekend met het schrijven van teksten op basis van een uitgebreide zoekwoord analyse? Wordt dan de nieuwe copywriter van Intervisser en onze merken!

Als copywriter probeer je onze producten en diensten met behulp van jouw scherpe teksten met hier een daar een verborgen grap en een vleugje zelfspot aan de man te brengen via onze webshop en onze social media kanalen. 

Daarnaast zorg je voor meer traffic naar onze webshops dankzij jouw informatieve blogs en nieuwe aangemaakte product categorieën aan de hand van een uitgebreide keyword analyse en interne linkbuilding.

Wij kijken niet altijd naar een papiertje, maar we hebben voor deze functie wel een paar wensen:

  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie. 
  • Je bent in het bezit van recent behaalde diploma's van Google's online cursussen m.b.t. SEO of bent bereid deze te halen.
  • Je bent bekend met social media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn/
  • Je kan goed overweg met Outlook, Word, Excel of vergelijkbare programma's.

Bij ons kom je terecht in een jong team en een informele werksfeer. Wij houden van lachen en gezelligheid, daarom staat de radio vaak hard aan en drinken we na tijd regelmatig een biertje samen.

Je kan bij ons parttime aan de slag en zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het salaris in conform de CAO en de werktijden zijn flexibel in overleg. De functie betreft is voor 20 uur per week en is te combineren met een andere vacature. 

Herken jij je in de tekst hierboven en lijkt het jou leuk om met ons te komen werken? Stuur dan een gemotiveerde mail met met een beschrijving van jezelf waarom wij jou moeten kiezen naar jeffrey@intervisser.com en wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.