Skip to content

Stagiair(e) commercieel medewerker (doorlopend)

Voor de nieuwe stage periode van september tot februari zijn wij opzoek naar een Stagiair Commercieel medewerker Lijkt het jou leuk om in een jong en dynamisch team te werken bij een snelgroeiend bedrijf? Word Commercieel medewerker bij Intervisser! 

Tijdens je stage ga je aan de slag met verschillende onderdelen binnen Commercieel medewerker. Een van de belangrijkste onderdelen van de stage is dat je het leuk vindt om creatief te denken en openstaat voor nieuwe ideeën. Het is belangrijk dat je houdt van schrijven. Denk hierbij aan blogs, artikelen en (commerciële) content voor op de website en sociale media.

Daarnaast ben je veel bezig met e-mailmarketing door actief mee te werken met het opzetten en schrijven van nieuwsbrieven en actiemails. Verder help je mee te creatief mee denken met campagnes. Samen met het team bedenk je acties voor het vergroten van Intervisser en de bedrijven die samenwerken met Intervisser Studio.

Wij verwachten van jou dat je doelgericht werkt en weet wat er van je verwacht wordt. Je werkt uptempo en ben niet bang om veranderingen door te voeren voor betere resultaten. Het team en jezelf uit te dagen is iets wat je leuk vindt. Je kan zelfstandig aan de slag en hebt ervaring in het editten van videos en foto's. 

Bij ons kom je terecht in een jong team en een informele werksfeer en kan je parttime als Stagiair aan de slag en zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Herken jij je in de tekst hierboven en lijkt het jou leuk om met ons te komen werken? Stuur dan een gemotiveerde mail met een beschrijving van jezelf waarom wij jou moeten kiezen naar jeffrey@intervisser.com en wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.