Skip to content

Stagiair(e) E-commerce manager - doorlopend

Voor de nieuwe stage periode van september tot februari zijn wij opzoek naar een Stagiair E-commerce Manager! Lijkt het jou leuk om in een jong en dynamisch team te werken bij een snelgroeiend bedrijf? Word onze nieuwe E-commerce Manager Stagiair(e)

Bij ons mag je direct aan de slag en krijg je veel variërende werkzaamheden: van het verbouwen van de website, contact opnemen via email of chat tot het verzorgen van projecten. Een stage bij Intervisser is zeer uitdagend en bovendien ga je weg met enorm veel relevante werkervaring.

Je volgt een opleiding op MBO-niveau en bent kritisch, maar kunt ook luisteren naar ideeën van anderen. Daarnaast wil je graag leren en jezelf ontwikkelen en ga je altijd voor het beste resultaat. Eigen initiatief wordt bij ons altijd gewaardeerd.

Wij verwachten van jou dat je doelgericht werkt en weet wat er van je verwacht wordt. Je werkt uptempo en ben niet bang om veranderingen door te voeren voor betere resultaten. Het team en jezelf uit te dagen is iets wat je leuk vindt.

Bij ons kom je terecht in een jong team en een informele werksfeer en kan je fulltime aan de slag op je eigen werkplek. Wij doen er alles aan om jou goede begeleiding te geven. Aan het einde van de stage kijken wij graag samen met jou voor een mogelijkheid tot bijbaan na je stage bij ons.

Herken jij je in de tekst hierboven en lijkt het jou leuk om met ons te komen werken? Stuur dan een gemotiveerde mail met een beschrijving van jezelf waarom wij jou moeten kiezen naar jeffrey@intervisser.com en wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.