Skip to content

Stagiair(e) vestigingsmanager groothandel - doorlopend

Voor de nieuwe stage periode van september tot februari zijn wij opzoek naar een Stagiair Vestigingsmanager Groothandel Lijkt het jou leuk om in een jong en dynamisch team te werken bij een snelgroeiend bedrijf? Word Stagiair Vestigingsmanager groothandel bij Intervisser! 

Wil je graag werkervaring opdoen en vind je contact met klanten leuk? Kom dan stage lopen bij Intervisser! Bij ons mag je direct aan de slag en krijg je veel variërende werkzaamheden: van het contact met klanten via telefoon, email of chat tot het verzorgen van offertes en het voeren van adviesgesprekken. Een stage bij Intervisser is zeer uitdagend en bovendien ga je weg met enorm veel relevante werkervaring.

Bij Intervisser krijg je de beschikking over een vaste werkplek en telefoon en ga je direct aan de slag. Naast de commerciële activiteiten, zoals het adviseren van klanten, houd je je bezig met het opstellen van offertes en facturen. Daarnaast zorg je voor dat alle gegevens van klanten correct in ons CRM systeem zijn verwerkt en ga je ook aan de slag met het binnenhalen van nieuwe klanten. 

Je volgt een opleiding op MBO-niveau en bent kritisch, maar kunt ook luisteren naar ideeën van anderen. Daarnaast wil je graag leren en jezelf ontwikkelen en ga je altijd voor het beste resultaat. Eigen initiatief wordt bij ons altijd gewaardeerd. Je werkt uptempo en ben niet bang om veranderingen door te voeren voor betere resultaten.

Bij ons kom je terecht in een jong team en een informele werksfeer en kan je fulltime aan de slag op je eigen werkplek. Wij doen er alles aan om jou goede begeleiding te geven. Aan het einde van de stage kijken wij graag samen met jou voor een mogelijkheid tot bijbaan na je stage bij ons.

Herken jij je in de tekst hierboven en lijkt het jou leuk om met ons te komen werken? Stuur dan een gemotiveerde mail met een beschrijving van jezelf waarom wij jou moeten kiezen naar jeffrey@intervisser.com en wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.