Skip to content

Administratief medewerker (parttime) - open

Ben jij iemand die er een sport van maakt om alles zo overzichtelijk mogelijk in te richten en de touwtjes graag in handen heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als onze administratief medewerker zorg jij er namelijk voor dat het binnen ons soms wat chaotische organisatie op rolletjes loopt en houd je ons jonge team een beetje in het gareel. 

Jij bent het aanspreekpunt voor alle administratieve zaken en verantwoordelijk voor onze personeelszaken als planning, vakantiedagen en contracten. Ook ondersteun je onze accountmanagers met het opstellen en aanpassen van facturen en weet je onze debiteuren op een subtiele manier ervan te overtuigen om de openstaande facturen snel te betalen. Tevens zorg jij ervoor dat alle benodigdheden voor kantoor en kantine altijd ruimschoots aanwezig zijn.

Wij kijken niet altijd naar een papiertje, maar we hebben voor deze functie wel een paar wensen:

  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie. 
  • Je hebt minimaal een MBO-opleiding officemanager, management assistent of een vergelijkbare opleiding gevolgd of afgerond.
  • Je bent bekend met boekhoudprogramma's als Snelstart, Exact Online of vergelijkbare programma's.
  • Je kan goed overweg met Outlook, Word, Excel of vergelijkbare programma's.

Bij ons kom je terecht in een jong team en een informele werksfeer. Wij houden van lachen en gezelligheid, daarom staat de radio vaak hard aan en drinken we na tijd regelmatig een biertje samen.

Je kan bij ons parttime aan de slag en zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het salaris in conform de CAO en de werktijden zijn flexibel in overleg. De functie betreft is voor 12 á 16 uur per week. 

Herken jij je in de tekst hierboven en lijkt het jou leuk om met ons te komen werken? Stuur dan een gemotiveerde mail met met een beschrijving van jezelf waarom wij jou moeten kiezen naar jeffrey@intervisser.com en wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.