Skip to content

Chauffeur (parttime) - gesloten

Vind jij het heerlijk om onderweg te zijn en rijd jij blind overal naar toe? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou. Je mag direct aan de slag om onze bestellingen naar de klanten te brengen, zoals bekende horeca bedrijven en evenementen in Groningen en omstreken.

Als chauffeur van Intervisser ben jij ons visitekaartje bij de klant. Naast ervaring op de weg ben zeer sociaal en schroom jij het niet om even een praatje te maken, maar je vertrekt niet eerder voordat alle geleverde en geretourneerde goederen juist zijn geteld en er een handtekening is gezet.

Wij kijken niet altijd naar een papiertje, maar we hebben voor deze functie wel een paar wensen:

  • Je bent minimaal twee jaar in het in het bezit van een rijbewijs

Bij ons kom je terecht in een jong team en een informele werksfeer. Wij houden van lachen en gezelligheid, daarom staat de radio vaak hard aan en drinken we na tijd regelmatig een biertje samen.

Je kan bij ons parttime aan de slag en zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het salaris in conform de CAO en de werktijden zijn flexibel in overleg. De functie betreft is voor 16-24 uur per week.

Herken jij je in de tekst hierboven en lijkt het jou leuk om met ons te komen werken? Stuur dan een gemotiveerde mail met een beschrijving van jezelf waarom wij jou moeten kiezen naar jeffrey@intervisser.com en wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.