Skip to content

Online marketeer (parttime/fulltime) - open

Heb jij altijd al leiding willen hebben over een webshop bij een snelgroeiend bedrijf in het Noord-Nederland en ben jij bekend met het verkopen op software systemen als Wordpress, Shopify en Hubspot? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Word onze nieuwe online marketeer!

Als onze online marketeer ben je verantwoordelijk voor onze webshop en die van onze webshops. Samen met de andere marketeers binnen onze organisatie zorg jij ervoor dat de campagnes maximaal scoren en de producten als een baas gepresenteerd worden.

Ook zorg jij ervoor dat wij met onze producten winnen van de concurrenten op de grote platvormen binnen Europa met onze eigen merken en producten. Samen gaan wij Europa veroveren!

Wij kijken niet altijd naar een papiertje, maar we hebben voor deze functie wel een paar wensen:

  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met Wordpress, Shopify of Hubspot.
  • Je hebt uitstekende kennis van SEA, SEO en Analytics.

Bij ons kom je terecht in een jong team en een informele werksfeer. Wij houden van lachen en gezelligheid, daarom staat de radio vaak hard aan en drinken we na tijd regelmatig een biertje samen.

Je kan bij ons parttime of fulltime aan de slag en bieden wij jou voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het salaris is bespreekbaar en de werktijden zijn flexibel in overleg. De functie betreft is voor 20-32 uur per week. Daarnaast stellen wij jou alle hardware en software ter beschikking die jij nodigt bent om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Herken jij je in de tekst hierboven en lijkt het jou leuk om met ons te komen werken? Stuur dan een gemotiveerde mail met met een beschrijving van jezelf waarom wij jou moeten kiezen naar jeffrey@intervisser.com en wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.